Di-eet bewust voor volwassenen en kinderen

Hulp nodig bij het veranderen van je voedingspatroon? 

Di-eet bewust is een diëtistenpraktijk in Vught met 30 jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van volwassenen en kinderen.

 

Geen strenge diëten!

Het volgen van strenge diëten helpt even en geeft op korte termijn resultaat. Na een tijdje krijg je meer honger door de aanmaak van hongerhormonen en zit je minder snel vol. Dan gaat ook je verbranding van calorieën nog op een spaarpitje. Gevolg: je kunt niet meer zo veel eten dan voorheen en je komt juist weer extra veel aan.

 

Mijn ervaring is dat veel mensen denken dat je nog minder moet gaan eten als naar een diëtist gaat. Het tegendeel is waar! Ik probeer juist je meer en anders te laten eten zodat je bloeddruk, bloedsuikers, cholesterol en/of je gewicht gaat dalen. De juiste producten en voldoende eten is het allerbelangrijkste om je gezondheid en gewicht te beïnvloeden.

 

Wat werkt wel?

Stapsgewijs je voedingspatroon veranderen! Samen kijken naar de valkuilen en oplossingen bedenken waardoor je het  voedingspatroon kunt veranderen. Daarnaast zijn er veel factoren die je gewicht beïnvloeden bijv te weinig slapen of stress. Di-eet bewust kijkt altijd naar het totaalplaatje en probeert je iets te leren wat je de rest van je leven kunt volhouden.

 

Als je om medische redenen een dieet dient te volgen of als je wilt afvallen, gezonder wilt gaan leven of vragen hebt over voeding neem dan vrijblijvend contact op. Telefoonnummer: 06-18419991 of

e-mail info@di-eetbewust.nl

 

Je krijgt een persoonlijk en praktisch advies, gericht op was je allemaal wèl kunt eten. 

 

Di-eet bewust maakt gebruik van een speciale weegschaal;  Tanita MC-780MA

Een gewicht zegt namelijk niet alles. Bij elk consult wordt de lichaamssamenstelling gemeten en vergeleken met de vorige keer. Zo wordt er geregisteerd wat er in je lichaam gebeurd en kun je zien dat je gezonder wordt. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar!

 

 

De praktijk is prima bereikbaar voor de omliggende dorpen zoals Den Bosch, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Boxtel, Helvoirt en Cromvoirt. 

 

Di-eet bewust staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en is lid van netwerk kinderdiëtisten en de zorggroep Chronos.

 

Heb je nog vragen? Wil je weten wat Di-eet bewust voor je kan doen? Aarzel niet en neem contact op met Di-eet bewust, diëtist in Vught en omstreken.

 

 

logo_di-eet_bewust_kopie