Een voedingspatroon aanleren wat je makkelijk kunt volhouden

Even voorstellen

Mijn naam is Anita Kuenen, ik ben geboren in 1965,  ben getrouwd en heb twee dochters.

In 1990 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Na ruim 27 jaar ervaring te hebben opgedaan als diëtist in ziekenhuizen, verpleeghuizen en bij de thuiszorg, ben ik begonnen met Di-eet bewust. Tevens heb ik mij middels diverse cursussen gespecialiseerd in de bijzondere aandachtspunten van kindervoeding, voedselallergie, voedselintolerantie en hart- en vaatziekten. 

 

Mijn ruime praktijkervaring kan ik voor Di-eet bewust uitstekend inzetten.

 

Na al die jaren krijg ik nog steeds erg veel energie van mijn werk als diëtist. Het geeft voldoening om samen met de cliënt te kijken hoe deze met een aangepast voedingspatroon zoveel mogelijk kan blijven meedoen met alle dagelijkse (eet)momenten. Samen met hem/haar een plan opstellen hoe het voedingspatroon praktisch én gezond kan worden en een blijvende en gewenste verandering geeft. Dat is wat mij inspireert. 

 

Visie

De visie van Di-eet bewust is om iedereen een voedingspatroon aan te leren dat je gemakkelijk je hele leven kunt blijven volhouden.

Dit betekent dat ons advies haalbaar en praktisch is. Het heeft namelijk geen zin om "tijdelijk" een dieet te volgen. We hebben daarom ook oog voor de zogenaamde "gezelligheidscalorieën" want ook lekkere dingen horen in een normaal voedingspatroon.