Vergoeding door de basisverzekering

Di-eet bewust helpt je bij het aanleren van een gezond voedingspatroon en andere leefstijl!

 

Di-eet bewust is een allround diëtistenpraktijk in Vught met meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden en adviseren van volwassenen en kinderen.

 

De praktijk is prima bereikbaar voor de omliggende plaatsen zoals Den Bosch, Sint Michelsgestel, Rosmalen, Boxtel, Helvoirt, Esch, Haaren en Cromvoirt.

 

Geen strenge diëten!

Het volgen van strenge diëten helpt even en geeft op korte termijn resultaat. Na een tijdje krijg je meer honger door de aanmaak van hongerhormonen en zit je minder snel vol. Dan gaat ook je verbranding van calorieën nog op een spaarpitje. Gevolg: je kunt niet meer zo veel eten dan voorheen en je komt juist weer extra veel aan.

Mijn ervaring is dat veel mensen denken dat je nog minder moet gaan eten als je naar een diëtist gaat. Het tegendeel is waar! Ik probeer juist je meer en anders te laten eten zodat je bloeddruk, bloedsuikers, cholesterol en/of je gewicht gaat dalen. De juiste producten en voldoende eten is het allerbelangrijkste om je gezondheid en gewicht te beïnvloeden.

 

Wat werkt wel?

Stapsgewijs je voedingspatroon veranderen! Samen kijken naar de valkuilen en oplossingen bedenken waardoor je het  voedingspatroon kunt veranderen. Daarnaast zijn er veel factoren die je gewicht beïnvloeden bijv te weinig slapen of stress. Di-eet bewust kijkt altijd naar het totaalplaatje en probeert je iets te leren wat je de rest van je leven kunt volhouden.

 

Je krijgt een persoonlijk en praktisch advies, gericht op wat je allemaal wèl kunt eten. 

 

Tanita MC-780MA

Di-eet bewust maakt gebruik van een speciale weegschaal welke je vet-, spier,- vocht- en botmassa weegt. Een gewicht zegt namelijk niet alles. Bij elk consult wordt de lichaamssamenstelling gemeten en vergeleken met de vorige keer. Zo wordt er geregisteerd wat er in je lichaam gebeurd en kun je zien dat je gezonder wordt. Ook voor kinderen vanaf 8 jaar!

5f621a9a-4189-46e4-9df1-90c8c0ca6fc0

 

Wat zeggen anderen over Di-eet bewust?

"Dit was mijn eerste dietist-ervaring, maar zou het bij niemand anders gehad willen hebben. Anita is niet alleen heel vriendelijk, ze denkt ook altijd graag met je mee. Je merkt dat ze echt haar best doet om al je vraagstukken samen op te lossen in plaats van je regels opleggen die je maar moet volgen. Ook is ze echt kundig in haar vak en heeft ze veel kennis. Inmiddels heb ik dankzij haar tips geen last meer van buikpijn (prikkelbare darmsyndroom) en weet ik hoe ik gezond moet eten zonder mezelf uit te hongeren. Zeker een aanrader dus."

 

"De begeleiding van Anita is zeer doelgericht en professioneel. Ze biedt steeds weer een oplossing voor de vraagstukken waar je mee zit en geeft je veel tips om haar dieettips toe te passen. Niet hongeren, maar gezond, verstandig eten en regelmatig eten is haar advies. Nooit met een opgeheven vingertje, maar altijd met begrip en weer nieuwe tips."

 

Contracten

Di-eet bewust heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Per zorgverzekeraar geldt een standaard gecontracteerd tarief. Voor het exacte bedrag verwijzen we je naar de polis van je verzekeraar. De kosten declarenen we rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

 

Vragen

Heb je nog vragen? Wil je weten wat Di-eet bewust voor je kan doen? Aarzel niet en neem contact op met Di-eet bewust, diëtist in Vught en omstreken.

 

 

 

logo_di-eet_bewust_kopie